Hyviä neuvoja, vinkkejä ja huolenpitoa opintomatkallesi Variassa tarjoavat opiskelun tukihenkilöstö

torstai 28. huhtikuuta 2016

Psykologihaasteena kymmenen kiperää kysymystä: mitä sinä olet aina halunnut kysyä psykologilta?Variassa toimii kolme psykologia. Kunkin toimipisteen psykologin tarkemmat yhteystiedot löytyvät täältä.

Psykologit ovat ammattinsa puolesta kovia kyselemään. Mutta nyt roolit vaihtuvat: mitä sinä olet aina halunnut kysyä psykologilta?

Voit esittää kysymyksesi Lähetä kommentti-toiminnolla TAI viestittämällä suoraan psykologille (jolloin kannattaa mainita 'blogi'). Kysymys julkaistaan nimettömästi. Kysymyksesi voi olla myös toive siitä, mistä aiheesta toivoisit psykologien kirjoittavan tai linkkivinkkaavan täällä.

Psykologin linkkivinkki: Nuorten mielenterveystaloMikä mua vaivaa? Voinko auttaa itse itseäni vai tarvitsenko ulkopuolista apua? Miten voin vahvistaa omaa mielenterveyttäni? 

Näihin – ja moniin muihin! – kysymyksiin voi löytää vastauksia Nuorten mielenterveystalo -portaalista. Nuorten mielenterveystalosta löytyvä tieto on luotettavaa, koska portaalia ylläpitävät mielenterveysalan ammattilaiset.

Käy katsomassa täällä! :)